itfag | Teknologi. Data. Læring. Deling.

jan/16

12

Vi er fortsatt itfag, men nå ved NTNU

Vi er nå fusjonert med NTNU! Studietilbudene våre består som før. Du kan fortsatt kjøpe nettbaserte kurs/fag innen IKT via http://itfag.no. Den eneste endringen på kort sikt er at du vil få studiepoeng fra NTNU og ikke HiST. På lang sikt kan det derimot bli endringer, for eksempel i påmeldingsrutiner og bakenforliggende systemer.

NTNU logo kunnskap for en bedre verden

Nye NTNU, eller Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet består av gamle NTNU samt høgskolene i Ålesund, Gjøvik og Sør-Trøndelag. Med over 39.000 studenter og 6.700 ansatte, skal vi sammen lage Norges mest spennende, innovative og største universitet. Vi er stolte av å få være med og kommer til å fortsette med å tilby nettbasert utdanning.

Vi ønsker alle eksisterende og nye nettstudenter og campusstudenter en fin vår. Vi håper du vil trives som student ved NTNU og lære mye i tiden som kommer. En ny epoke har startet, vi håper du blir med videre på ferden.

Dette innlegget har Comments off. Gjerne bidra :-)

Skrevet av: Svend Andreas Horgen (totalt 133 blogginnlegg)

Comments are closed.

<<

>>

Theme Design by devolux.nh2.me