itfag | Teknologi. Data. Læring. Deling.

apr/14

22

Ny masterutdanning, tilpasset nettopp deg!

Vi har endelig fått godkjent en høyaktuell masterutdanning som kanskje nettopp du kan søke på? Masterutdanningen er innen IKT-basert samhandling og dette er den første fullstendige masteren innenfor dette voksende fagområdet. Masterutdanningen er svært aktuell for de som har tatt bachelorutdanning ved Avdeling for Informatikk og e-Læring ved Høgskolen i Sør-Trøndelag, men selvsagt kan også andre med riktige kvalifikasjoner søke.

Bli i stand til å utnytte moderne samhandlingsteknologi, og bli en viktig støttespillere i dagens og framtidens kunnskapsarbeid. Dagens arbeidsliv er preget av komplekse, multifunksjonelle og multidisiplinære problemstillinger. Arbeidet utføres gjerne i team og prosjekter der de involverte har ulik utdannelse og faglig bakgrunn, varierende yrkeserfaring, samt forskjellig sosial og kulturell bakgrunn. De involverte er gjerne distribuert i tid og rom. For å øke organisasjonenes evne til å gjennomføre slike aktiviteter er moderne samhandlingsmetodikk,
organisasjonsutvikling, markedsføring og salg viktig.

Les mer om studiet på http://hist.no/ikt-basert-samhandling/

Påmeldingsfrist: 15. mai

Bruk 10 minutter på å se vår informasjonsvideo:

Tips gjerne andre du kjenner om dette tilbudet. Ønsker du mer informasjon så ta kontakt med oss på Avdeling for informatikk og e-læring, for eksempel:

 • Knut Arne Strand (93 24 10 39) ­ knut.arne.strand@hist.no
 • Tor Atle Hjeltnes (90 55 17 02) ­ toratle.hjeltnes@hist.no
 • Monica Storvik (97 04 23 50) ­ monica.storvik@hist.no

Dette innlegget har 3 kommentarer. Gjerne bidra :-)

Skrevet av: itfag (totalt 65 blogginnlegg)

3 comments

 • Olav Alexander Mjelde · 7. mai, 2014, kl. 22:47

  Hei, det er feil på lenken hist.no/ikt-basert-samhandling/ (dere har glemt http:// på den, slik at den legger seg relativt, oppå eksisterende URL-addresse).

  • Author comment by Svend Andreas Horgen · 8. mai, 2014, kl. 15:01

   Takk for tilbakemeldingen, har oppdatert lenken nå.

 • Johne77 · 12. august, 2014, kl. 13:30

  What is the website that means it is easy to understand podcasts and blog sites? I don’t get an iPod, does that make any difference? . gbekgadddkdd

<<

>>

Theme Design by devolux.nh2.me