itfag | Teknologi. Data. Læring. Deling.

jan/13

1

Fra nyttårsforsetter til årsplaner

Av: Svend Andreas Horgen, studieleder itfag

Har du noen gang hatt nyttårsforsetter? Har du noen gang brutt dem?

Ved inngangen til et nytt år er det fornuftig å ta seg tid til å tenke gjennom hva du ønsker med deg selv og livet ditt fremover. Enten du studerer, underviser, jobber eller reiser, så vil du trolig ha mye igjen av å formulere noen mål for det nye året. Det høres kanskje klisje-aktig ut, men ved starten av et nytt år har de fleste et lite pusterom til å reflektere, og mange starter på helt nye gjøremål. Studenter skal for eksempel lære nye fag. Men i stedet for å tenke nyttårsforsetter, så anbefaler jeg å sette opp en liten årsplan. Helt uformelt, for deg selv.

En årsplan bør ikke være det samme som en gjøremålsliste. La årsplanen ha noen overordnede mål for hva du ønsker å lære deg, bli bedre i eller gjøre. Jeg har satt opp et forslag til årsplan for meg selv. For å nå hvert av målene må jeg gjennomføre en rekke konkrete gjøremål, og noen mål vil ta lang tid å oppnå. Noen mål kan være lett å kvantifisere, noen er vanskelige å fullføre, noen er veldefinerte og lett å vite når de er oppnådd. Og nettopp dette er en av de viktigste grunnene til å lage seg en årsplan: Du må jevnlig se på den og justere kursen slik at du gjør de riktige tingene for å nå målene dine. Det er mye enklere når du har skrevet dem ned. Jeg har valgt å lage min årsplan veldig enkel, som en liste med checkbokser i Evernote. Da har jeg den med meg overalt (mobil, web, datamaskin) og den er lett søkbar. Senere i denne tipsserien skal vi se hvordan store, overordnede mål kan brytes ned i mindre prosjekter og gjøremål. Jeg bruker for øvrig ikke Evernote til detaljerte gjøremål, men Evernote passer ypperlig til overordnede mål og refleksjoner.

Starten på en årsplan for 2013. En bør vurdere å også angi hva som skal skje hver måned (klikk for stor versjon)

Jeg har en rekke oppgaver i jobben som jeg ikke har tatt med her. Dette er tillegg som jeg ikke må gjøre, men ting jeg har lyst til å gjøre for å utvikle meg selv eller gjøre en ekstra innsats. Jeg ser ikke poenget i å notere ned det jeg uansett må gjøre, fordi det gjør jeg enten jeg vil eller ikke. Det som er en utfordring for mange (i hvertfall meg) er å få tid til å gjøre ting utover det jeg som minimum må gjøre. Og det er her en årsplan kan hjelpe meg til å strekke meg lenger.

Du klarer ikke å realisere alle målene med en gang. Det kan derfor være fornuftig å tidfeste noen mål til en bestemt måned, og bestemme deg for at i løpet av februar skal du ha ryddet opp i alle dine digitale bilder. GTD-metoden og systematisk jobbing i henhold til systemer og rutiner jeg har laget meg, er viktig for å jobbe effektivt. Målet «Jobb i henhold til GTD-metoden» må jeg derfor hele tiden strebe mot. Til neste år er det for håpentligvis så innarbeidet at jeg slipper å formulere det som et eget mål. Det samme gjelder regelmessig trening. Jeg har lenge tenkt at jeg skal søke opprykk fra høgskolelektor til førstelektor, men det er så utrolig lett å utsette slike ting siden det ikke er en direkte del av jobben og det er en relativt stor oppgave å skrive en slik søknad. Men nå tidfester jeg det til januar 2013, og da vil jeg prøve å bruke all ledig tid til nettopp det målet. I stedet for annet dilldall. Jeg kan lese nettaviser og surfe senere – etter at januar-målet er oppnådd. I stedet for før det er oppnådd. Det er jeg som bestemmer om jeg vil følge årsplanen min, men jeg tror det er mye lettere å følge den om man skriver den ned og jevnlig ser på den. Derfor er det også viktig å lage seg en oppføring i kalenderen eller gjøremålslisten som hver måned sier «gjennomgå gjennom årsplanen for 2013 og se hvordan du ligger an». Er du enig i at det kan være et tilstrekkelig spark til seg selv? Det handler om egenmotivasjon, om forpliktelse overfor seg selv og om å innse at du har tid til det meste bare du prioriterer riktig. Uten mål vil en lettere prioritere å sysle med tilfeldige ting, i stedet for å jobbe målrettet mot noe.

Jeg må innrømme at jeg ikke har laget årsplaner før i skriftlig form. Bare i hodet mitt, og det har ikke fungert noe særlig bra. Jeg kommer derimot til å lykkes nå i år, da jeg tror på det skriftlige og systematiske oppsettet. Etter å ha fokusert på egen effektivitet i hele 2012 er tiden nå inne for å få et overblikk, noe som David Allen kaller «The 6 horizons of focus» i henhold til GTD-metodikken (mer om GTD i neste blogginnlegg). Om du ikke enda har laget deg et system for effektiv jobbing, så gjør ikke det noe – det bør være perfekt å starte med overordnede mål og senere lære seg å jobbe med gjøremål, prosjekter, frister og liknende.

Tar du utfordringen og lager deg din egen årsplan? Det tror jeg ikke du vil angre på, enten du er student, om du jobber eller kanskje begge deler samtidig.Har du erfaring med hva som fungerer og ikke, eller forslag til andre tilnærminger, så legg gjerne igjen en kommentar!

Dette innlegget har 2 kommentarer. Gjerne bidra :-)

Skrevet av: Svend Andreas Horgen (totalt 133 blogginnlegg)

2 comments

  • Marius Andersen · 1. januar, 2013, kl. 18:31

    Pent, og personlig skrevet Svend Andreas! Temaet er særs viktig for de fleste som vil noe mer med livet sitt. Jeg vet jeg selv skal få lest GTD-boken i år i alle fall.

    Herlig innlegg! Og godt nyttår til deg og dine! May it be good!

    • Author comment by Svend Andreas Horgen · 4. januar, 2013, kl. 00:07

      Takk for hyggelig kommentar! GTD-boken (antar du mener David Allen sin) er god. Jeg leste halvparten på en togtur, men så stoppet det opp. Det som derimot ikke stoppet, var ideene. De strømmet på, og selv om jeg ikke har lest hele boken så ble jeg nok motivert til å lese mer om GTD på web og implementere det for min egen del. Lurt å bare begynne og så eventuelt omorganisere når en leser og får mer innsikt. Det blir faktisk bedre enn om en først leser, fordi da kan en ta egne erfaringer med i betraktning når en setter opp et system for seg selv 🙂

<<

>>

Theme Design by devolux.nh2.me