itfag | Teknologi. Data. Læring. Deling.

aug/12

30

Sommerjobb i IT/data?

Mange studenter må jobbe om sommeren for å tjene noe ekstra. Noen sommerjobber gir skikkelig avveksling med fysisk aktivitet. Kanskje er en heldig og får seg en jobb som kan relateres til studiet. Det bør være flere fordeler med det: ekstra motivasjon, få nye knagger å henge kunnskapen på og i tillegg gode kontakter som kan være nyttig senere i arbeidslivet.

Er du student og har hatt sommerjobb i sommer som er relatert til IT? Legg igjen en kommentar hvor du sier litt om hva du jobbet med, dine erfaringer og hva du har lært. Vil du anbefale andre som studerer å skaffe seg en sommerjobb som er data-relatert? Har du noen triks for å skaffe seg en slik sommerjobb? Betyr det noe for studiesituasjonen din at du har hatt denne jobben?

Gate at Vrangfoss


Person med sommerjobb, Vrangfoss (CC-BY-SA svendah on Flickr)

Dette innlegget har 2 kommentarer. Gjerne bidra :-)

Skrevet av: Svend Andreas Horgen (totalt 133 blogginnlegg)

2 comments

  • Adrian · 7. september, 2012, kl. 17:57

    Hei! Har sjølv prøvd å fått meg ein sommarjobb innan IT, men har ikkje lukkast. Går andre året på IT linja på HiB (Høgskulen i Bergen) og har jobba som servitør og ferskvaremedarbeidar dei to siste åra. Og ja, det er godt å ha ein sommarjobb der ein er i fysisk aktivitet. Hadde nok blitt ganske seigt å sete i ro heile sommaren på jobb, sit nok i ro resten av året som student.

    • Author comment by Svend Andreas Horgen · 8. september, 2012, kl. 14:35

      Takk for innspill. Godt poeng at variasjon er bra! Jeg tror også at det er økende sjanse for å få IT-relaterte sommerjobber etterhvert som en nærmer seg slutten av et studium.

<<

>>

Theme Design by devolux.nh2.me