itfag | Teknologi. Data. Læring. Deling.

aug/12

22

Bli varslet på e-post

På denne bloggen kan du som kjent lese om data, teknologi, utfordringer og nøtter, studentaktiviteter, informasjon om forskningsarbeidet vårt, intervjuer med næringslivet og mye mer. Og ikke minst en nyoppstartet tipsserie med effektivitetstips.

Det kan derimot være slitsomt å følge med fordi nye blogginnlegg kommer i ny og ne, uten noe fast mønster. Noen velger å besøke bloggen av og til og lete etter nye ting siden sist. Det er ikke effektivt. Noen abonnerer via RSS. Det er effektivt, men en risikerer å gå glipp av ting om en har for mange RSS å følge med på. Mange synes det er mer lettvint å abonnere på nye blogginnlegg via e-post. Derfor har vi ordnet med en slik ny funksjonalitet fra og med nå i dag. Se i høyremargen på bloggen og legg inn e-postadressen din i høyremargen. Deretter får du nye innlegg tilsendt på e-post automatisk. Du kan også stille inn om du vil varsles umiddelbart, daglig eller få ukessammendrag. Må også få si tusen takk til @macgeeky og @evabra for god hjelp på Twitter om hvordan en setter opp e-postvarsling.

Håper du synes dette er nyttig. Hva har du gjort så langt for å få med deg nye blogginnlegg vi skriver, forresten? Vil du benytte deg av e-postvarslingen fremover? Interessant å høre!

Dette innlegget har 2 kommentarer. Gjerne bidra :-)

Skrevet av: Svend Andreas Horgen (totalt 133 blogginnlegg)

2 comments

  • Mette Borchgrevink · 23. august, 2012, kl. 17:50

    Kjempebra ide:) Jeg prøver ut og leser meg opp på mange av de ideene og tipsene du kommer med! Evernote f.eks. er blitt et uvurderlig verktøy etter at jeg leste om det første gang på bloggen din. Gleder meg til å lære mer om hvordan bruke de ulike verktøyene enda mer effektivt. Takk for at du tar deg tid!

    • Author comment by Svend Andreas Horgen · 23. august, 2012, kl. 23:42

      Så kjekt å høre, da blir jeg ekstra inspirert til å ta meg tid til å skrive i dybden 🙂 Bare en liten detalj: Jeg er nok den som skriver mest siden jeg er bloggredaktør, men merk at dette ikke er min private blogg – det er bloggen til AITeL/itfag.

<<

>>

Theme Design by devolux.nh2.me