itfag | Teknologi. Data. Læring. Deling.

apr/12

8

Datapartyet fortsetter

Av: Bjørn
Student på TG2012

Vi vant ikke hackerkonkkuransen! Det hadde heldigvis ikke noe med datakommunikasjonskunnskapene å gjøre, men litt surt var det likevel. Vi begynner å kjenne at vi jobber med et snev av søvnunderskudd, men noe har vi likevel fått med oss av de siste dagene.

Overblikk
Starcraft eliten
Internett fra Huawei (200gbit/s)
Candystand

Oppsummeringsinnlegg skal det bli når alt er over og fordøyd, TG er veldig gøy og interessen for høgskole og universitetene som har deltatt har vært høy! På møte med TG ledelsen har vi fått mange gode tips og ideer, og neste års HIST stand skal bli fantastisk bra!

Dette innlegget har Comments off. Gjerne bidra :-)

Skrevet av: gathering (totalt 2 blogginnlegg)

Comments are closed.

<<

>>

Theme Design by devolux.nh2.me