itfag | Teknologi. Data. Læring. Deling.

feb/12

22

Webinar: Organdonasjon

Av: Svend Andreas Horgen

Det er tid for nytt webinar 🙂 Troels Mathisen i Organdonasjon presenterer hva de har gjort på Facebook. Dette skjer fredag 24.februar kl 10-1030++ via verktøyet Adobe Connect. De som har anledning må gjerne delta, både studenter ved HiST og hvem som helst som ønsker det.

Organdonasjon vant prisen for beste Facebook-side i 2011 utdelt i februar 2012 på konferansen Social media days. Vi ser fram til å høre hva de har gjort og å få noen nyttige tips.

I tillegg til studenter som tar faget Sosiale medier (LN203D) kommer studenter fra 2.klasse IT-støttet bedriftsutvikling på HiST til å delta, siden de gjør en øving hvor de trenger Facebook-tipsene som input. Du kan også delta selv om du ikke tar disse to fagene.

Dette blir gøy og lærerikt, vi ses om du vil! Sett av tid i kalenderen dersom du har anledning. Hva må du gjøre for å delta?

 • Du kan kjøre Adobe Connect via Flash i nettleseren, men vi anbefaler å heller installere Adobe sin plugin som gir deg en mer «smooth» opplevelse. Kjør denne testen og når du i steg 4 eventuelt får beskjed om at plugin ikke er installert, så installer den: http://na3cps.adobeconnect.com/common/help/en/support/meeting_test.htm
 • Gå til webinar-rommet på adressen https://connect.uninett.no/itfag og velg Enter as a guest. Det skjer ingenting før noen minutter før oppstart på datoen for webinaret.

Den observante og trofaste leser merker sikkert at vi denne gangen kjører 30 minutter ++ varighet med en bidragsyter, i stedet for 2 timer og flere bidragsytere som vi har gjort før. Hva tenker du om det? Hva er best?

Dette innlegget har 3 kommentarer. Gjerne bidra :-)

Skrevet av: Svend Andreas Horgen (totalt 133 blogginnlegg)

3 comments

 • Svein Grande · 23. februar, 2012, kl. 00:29

  For egen del høres 30 minutter bra ut. Bedre å være fullt konsentrert en intens periode og få utbytte enn å miste konsentrasjonen etter litt tid. Kanskje også lettere å lage et interessant innhold når tiden er tilmålt 🙂
  Dette er for meg et svært sympatisk tiltak 🙂
  Lettere også å sette av en halv time i en travel jobbhverdag.

  • Author comment by Svend Andreas Horgen · 23. februar, 2012, kl. 10:39

   Det med jobbhverdag er et godt poeng. Mye lettere å «ta seg fri» 30 minutter enn 2 timer. Takk for nyttig innspill.

 • Opptak webinar Organdonasjon · itfag · 24. februar, 2012, kl. 12:17

  […] Webinar: Organdonasjon […]

<<

>>

Theme Design by devolux.nh2.me