itfag | Teknologi. Data. Læring. Deling.

nov/11

22

Kreativt bruk av iPad i møter

Av: Per Borgesen, dekan AITeL

Jeg springer rundt i mange møter. Noen av dem er godt planlagt og organisert der folk viser lysark på storskjerm eller prosjektor. Andre ganger er det mindre møter der dialog er viktigst og lite eller ingenting blir vist fram som lysark. I denne typen møter sitter vi ofte med hver vår digitale dings – enten det er en PC, Mac eller nettbrett – og noen ganger trenger vi å vise skjermene våre til hverandre.

På mitt nettbrett, en iPad2, har jeg appen Air Display. Jeg liker å arbeide med mye skjermflate og med denne appen kan jeg bruke iPad som ekstra skjerm til min PC eller Mac. Sammenkoblingen av iPad og Mac/PC skjer via WiFi, så det er ikke nødvendig med kabling. Så tenkte jeg at dersom jeg i speiler min Mac ut på iPad, så kan jeg bruke iPad som en liten og mobil «storskjerm». Dette er fleksibelt og fyller mellomrommet mellom det store organiserte presentasjonsmøtet og rene dialogmøter. Altså en slags dialog med fleksibel visning av skjerminnhold. Bildet viser Monica med Mac i møte med Andre som kan se Macens skjerminnhold på iPad.

Dette innlegget har 1 kommentar. Gjerne bidra :-)

Skrevet av: itfag (totalt 65 blogginnlegg)

1 comment

<<

>>

Theme Design by devolux.nh2.me