itfag | Teknologi. Data. Læring. Deling.

nov/11

17

Hvordan bruke nettbrett kreativt?

Nettbrett er på full fart inn i de norske hjem. Markedet domineres foreløpig av iPad fra Apple, men også andre konkurrenter som Samsung Galaxy Tab og Amazon Kindle vil trolig legges under mange norske juletrær i år.

Egenskaper som lav vekt, touchbaserte intuitive grensesnitt, stor skjerm og rask maskinvare apellerer til mange. I tillegg ser en stadig større modenhet i tilgjengelig programvare, både i selve operativsystemet (for eksempel iOs og Android) men også i det store utvalget av app-er

Det åpner seg mange nye muligheter med nettbrett. Dagbladet tok opp noen eksempler på gode bruksmønstre, men det fins mange, mange flere nyttige måter å bruke nettbrett på. Derfor spør vi: Hva er de beste eksemplene du har på god bruk av nettbrett? Legg gjerne igjen en kommentar med dine eksempler.

Dette innlegget har 1 kommentar. Gjerne bidra :-)

Skrevet av: Svend Andreas Horgen (totalt 133 blogginnlegg)

1 comment

<<

>>

Theme Design by devolux.nh2.me