itfag | Teknologi. Data. Læring. Deling.

apr/11

12

Vi ble tildelt utdanningskvalitetspris fra Nokut 2011

Fra venstre: Svend Andreas Horgen og Geir Maribu (HiST), statssekretær Kyrre Lekve (KD), Kristin Heggen og Nina K. Vøllestad (UiO)

HiST AITeL ble tildelt Nokuts utdanningskvalitetspris for 2011 🙂

NOKUT er det nasjonale organet for kvalitet i norsk utdanning og deler årlig ut en utdanningskvalitetspris på NOK 1.000.000,- AITeL ble sammen med Universitetet i Oslo tildelt 500.000 kr hver. Dette er stort for oss.

Du har kanskje allerede lest om vårt nye rom for læring på denne bloggen? Rommet tilrettelegger for studentaktive læringsmetoder og vi opplever at hele pedagogikken legges om. Læreren må tenke nytt om sin rolle, og studentene blir satt i sentrum for egen læring. Læringsutbyttene blir sentrale. God bruk av IKT forsterker læringseffekten. Vi bygger på årevis med opparbeidet kunnskap om IKT i læring, utveksler erfaringer og prøver stadig ut nye kreative opplegg. Du kan se eksempler på hva dette innebærer på wikien for prosjektet.
Se gjerne også en filmsnutt som viser rommet i bruk (2 minutter lang).

En stor takk til studenter, lærere, teknisk støtte og ledelsen som alle har bidratt med å skape et godt rom for læring og er med på å utvikle fremtidens læringsarenaer. I videoen under kan du se prisutdelingen. Se gjerne i HD og fullskjerm.

For å ikke få mer enn 15 minutter video (maks på YouTube), er delen hvor Universitetet i Oslo mottar sin del av prisen, skilt ut i en egen video:

Prisen har fått en del eksterne omtaler, her er en liste:

Dette innlegget har 1 kommentar. Gjerne bidra :-)

Skrevet av: itfag (totalt 65 blogginnlegg)

1 comment

  • Bjarne Nærum · 19. april, 2011, kl. 19:36

    Varme gratulasjoner til Svend Andreas og gjengen for siste tids PRISDRYSS!
    Vel fortjent og veldig moro!
    Mvh
    Bjarne, HiT

<<

>>

Theme Design by devolux.nh2.me