itfag | Teknologi. Data. Læring. Deling.

mar/11

20

Studenter kan lage egne undersøkelser

Mange studenter har behov for å lage en spørreundersøkelse. Dette kan gjøres i læringsplattformen it´s learning: Lag et prosjektrom og du har da mulighet til å lage en undersøkelse som du kan sende til hvem du måtte ønske. Her er en liten videosnutt som viser hvordan det gjøres. Det er mange fordeler: raskt å lage en undersøkelse, den ser nogenlunde profesjonell ut, og ikke minst en god oppsummering av resultater (med mulighet til å eksportere til Excel og SPSS om en trenger mer avanserte analysemuligheter).

Håper videoen blir til nytte. Den kan ses i fullskjerm (er spilt inn i HD 720p). Egner dette seg til for eksempel prosjektarbeid? Har du erfaring med å lage undersøkelser? Er det nyttig?

Dette innlegget har Comments off. Gjerne bidra :-)

Skrevet av: Svend Andreas Horgen (totalt 133 blogginnlegg)

Comments are closed.

<<

>>

Theme Design by devolux.nh2.me