itfag | Teknologi. Data. Læring. Deling.

mar/11

17

Vinner av TISIP-prisen 2011

TISIPs e-læringspris 2011 ble tildelt til Svend Andreas Horgen ved Avdeling for Informatikk og e-Læring ved HiST. I komiteen satt Jens Breivik, Norgesuniversitet, Sven Åke Bjørke, Universitetet i Agder og Ida Margrethe Knudsen, Høgskolen i Bergen. Prisen deles ut på den årlige NVU-konferansen som i 2011 ble arrangert på Steinkjer (15. og 16. mars). Tidligere vinnere er Harald Haugen (2010), it’s learning og Fronter (2009), Sven Åke Bjørke (2008) og Morten Flate Paulsen (2007).

Les mer om komiteens begrunnelse og tidligere prisvinnere. Mer informasjon om prisen .

Dette innlegget har 1 kommentar. Gjerne bidra :-)

Skrevet av: itfag (totalt 65 blogginnlegg)

1 comment

  • Mikkel Brevik Mehus · 13. april, 2011, kl. 17:37

    Gratulerer Svend Andreas, den fortjener du. Allerede etter første semester var det tydelig at fagene du hadde ansvar for bar preg av å være oppdaterte, lærerike og kreative mht. læringsmetoder. Håper dine kolleger blir inspirert av stå-på motet ditt og gleden ved å lære bort.

    Forøvrig merkelig at denne først dukket opp i min RSS-leser i dag nesten en mnd. etter det står at den er publisert.

<<

>>

Theme Design by devolux.nh2.me