itfag | Teknologi. Data. Læring. Deling.

mar/11

16

Fremtiden: A day made of glass

Spennende video, høyst severdig… (takk til Tore Mallaug for tipset)

Hva tror du om fremtidens informasjonssystemer? Hvilken kompetanse trenger vi fremover? Kan dagens studier være nyttige for fremtidens systemer?

Dette innlegget har 2 kommentarer. Gjerne bidra :-)

Skrevet av: Svend Andreas Horgen (totalt 133 blogginnlegg)

2 comments

  • Vigdis · 16. mars, 2011, kl. 13:30

    Kjempestilig film! For min del er det én ting jeg synes dominerer: brukervennlighet, brukervennlighet og brukervennlighet. Jeg tror studenter som lærer seg å lage intuitive systemer har en plass i fremtiden.

  • Arvid Karlsen · 19. mars, 2011, kl. 21:32

    Enig med Vigdis. Brukervennlighet og intuitivitet er kunnskap som vil bli verdsatt frmoover. Men jeg synes også at kreativitet er også en egenskap som vil bli verdsatt. Det første som slo meg da jeg så filmen, var at fantasien ikke har noen grenser.

<<

>>

Theme Design by devolux.nh2.me